onsdag 18. juni 2008

Et lite kreativt drypp...

Jeg tør ikke love at innleggene kommer trillene på en snor her ennå, men i kveld har jeg iallfall fått laget noe - og det er leeenge siden sist! Jeg knipset bilder underveis, så jeg deler dem, selv om det ikke akkurat er revolusjonerende greier... :)Håper dere har gode dager!

Bakgrunnen er laget på 300 gr. akvarellpapir, fargelagt med StazOn-putene.

Her er bakgrunnen ferdig.
Så har jeg klippet ut en dame fra et ukeblad, og jeg limer henne på med decoupagelim.
Sånn :)
Jeg har også klippet ut noen fargede striper fra bladet, for å lage en ramme på siden.
Her er stripene limt på med decoupagelim.
I resteposen min fant jeg noen alkoholblekkbiter som passet godt i fargene. Stjernene er QK-dies. Sirkelen har jeg kuttet ut selv. Alle kantene er svertet med brunt blekk.
Lim bitene på siden.
Dekorer med hvit penn.
Skriv en tekst med sort penn og drodle litt...
Bling-bling er stilig :)
Og sånn ble siden min:

4 kommentarer:

Gunn (Merete) sa...

Og denne siden ble bare helt suveren. Jeg har laget ett par sider i moleskineboka mi, men er uten tilgang av scanner, så den blir lasta opp seienere.
Jeg digger fargene du har brukt.

Karin sa...

Åshild- når du limer de forskellige ting på med collagelim.... kommer du så lim både under og over, så hele billedet er dækket med lim?
Lææækre farver her :-)

Åshild Ruud sa...

Hei Karin
Av og til tar jeg lim både over og under. Ukebladutklipp er så tynne ark, at de holder seg egentlig godt nok med lim bare under, og evt. litt ekstra oppå langs kantene. Hvis jeg limer på noe i tykkere papir, hender det jeg 'forsegler' det met et strøk lim oppå også. Sånn for sikkerhets skyld :)

quinncreative sa...

This is a great tutorial! Even if I can't read the instructions, I can see how you did it. Thanks for the great lesson. -Q