onsdag 23. juli 2008

Litt inspirasjonJeg har ingen ny AJ-side å vise frem i dag, men litt inspirasjon skal vi få til! Se på dette utrolig stilige bildet! Jeg tror dette er i ganske stort format. Kanskje kan vi lage noe i samme stil, men lage det i kortstørrelse eller AJ-størrelse? Hva med å rydde i roteskuffen på kjøkkenet? (jepp, jeg er skråsikker på at hver og en av oss har en sånn skuff hvor vi samler alt som vi enten ikke vet hvor vi skal ha eller ikke gidder å legge fra oss på riktig sted... :) Nemlig, du har en sånn du også, ja? Jeg ser du kniser gjenkjennende, skjønner du...) Men, ingenting å være flau over, kjære deg! En sånn skuff, enten den nå er på kjøkkenet, kontoret eller i kjelleren, er jo rene skattekista med tanke på denne typen bilder!

Jeg minner dere også på sirkelutfordringen med RAK'n. Frist torsdag, så du har ennå tid til å være med :) Så langt har jeg registrert disse navnene - og det er fint om dere gir meg beskjed om det er noen jeg har glemt...
Torunn
Gunn Merete
Benedicte
Lise (på mail)
Monica (Acinom72)
Elin
Karin

Nå skal vi ha motorsagmassakre på kjøkkenet. Vi har et sånn ekte hjemmesnekra betongsolid kjøkken fra 60-tallet som vi trodde var i tre, men nå begynner jeg å lure på om det er støpt inn i vegger og tak... *stønn* Det er tilsynelatende helt umulig å løsne fra veggen. Vi skulle hatt en aldri så liten MacGyver med binders her nå, så hadde det vel blitt fiksa på null komma niks!

Have a happy day, folks!

1 kommentar:

Karin sa...

Jeg er på vej med mit første forsøg :-) så glem mig ikke LOL