onsdag 27. august 2008

Blåsing og fettfarger

Jeg fikk plutselig en idé om å teste ut hvordan blåseteknikken funker sammen med fettfarger. Fettfarger gjør jo at maling og vann preller litt av, så ideen kunne jo ende i noe morsomt :)

Først malte jeg sidene mine med hvit maling. Deretter fant jeg 'rundingser' som jeg kunne bruke som mal, og tegnet et par sirkler.
Og et par til...
Så fargela jeg sirklene med et godt lag med fettfarger. Denne gangen har jeg ikke gnudd fargen utover, sånn som jeg så ofte pleier...
Og så dryppet jeg en sort dråpe maling midt i sirkelen og blåste i vei. Og se hvor kult mønsteret blir inni sirkelen, oppå fettfargene!
Du ser det enda bedre her. Det ser nesten ut som om malingen perler seg. Litt på avstand ser dette ut som en planet med masse små stjerner rundt. Sånne himmelrombilder.
Og her er alle splættene mine:
Og sånn ble den ferdige siden min. Jeg hadde så lyst til å ha med litt tekst - på en eller annen måte. Og teksten ga seg selv, for nettopp dette med veikryss og veivalg har kjernet litt rundt i hodet mitt den siste tiden...

Vell, vell, godtfolk, dette er den siste blåse-inspirasjonen for denne gang. I morra er det tid for ny #Fredagsutfordring igjen, og da blir det over til noe heeeelt annet :)

(Rettet 27. aug: Herlighet, det er jo bare onsdag idag!! Da tror jeg jammen det kommer en aldri så liten greie i morra også... og SÅ er det fre'dda og tid for ny utfordring *knis* )

So long!

6 kommentarer:

Anita Thorsen sa...

Denne var bare råååstilig. Du er så kreativ at jeg sitter bare og måper. Så er du så flink til å skrive tekster til. *BØLGEN*

Ha en fin fin dag.

Klem

Torunns- fristed sa...

Denne var bare knall bra, håper jeg snart får tid til å leke meg litt jeg også ;)

Gunn (Merete) sa...

Men kjære vene. Jeg har snart ikke ord for hva jeg skal om kreativiteten din. Den er unik, og jeg er så heldig å vite om det, slik at jeg kan få se det du lager.

Denne her ble skikkelig morsom og samtidig elegant.
Jeg har store problemer med å få til denne teknikken, det er noe med konsistensen på malinga jeg ikke fikser. Skal prøve en gang til.

Lindasblogg sa...

så stilig det ble. dette må jeg prøve en gang

Linn sa...

Jeg vet rett og slett ikke hvor jeg skal begynne med alle god ordene om alt det lekre du tryller fram og all inspirasjon du gir meg.

Jeg er så glad for at du finnes og for at du deler dette med oss

*klem*

Bodil sa...

Får lyst til å lage ArtJournal jeg også når jeg ser på din. Du er en stor inspirasjon:)

Hvor kjøper du fettfarger? Er det det samme som oljefarger?

Mvh
Bodil B.