fredag 22. august 2008

Jeg blåser i det!

Jeg har, helt ærlig, ikke hatt lyst til å lage AJ på flere dager, men plutselig, nå i kveld, så kjente jeg det kriblet i fingrene! Deilig! :) Og på vei opp til hobbyrommet, rasket jeg med meg en gammel bok fra bokhylla, fant frem lim og føyk i gang med å lime sammen to og to sider i boka. Og vips så har jeg en helt ny bok! (Jeg vet jeg begynte på en slag bokgreie for litt siden, men det funker dårlig med løse sider, så nå prøver jeg noe jeg vet funker...)


Og aller først malte jeg med litt hvitt over det første oppslaget i boka (og blåser som en gal med varmepistolen for å få det til å tørke før jeg mister inspirasjonen igjen...!). Og i et lite minutt ble jeg helt lammet. Helt ny bok. Helt hvit side. Null ideer. *iiikk* Men så klappet jeg Prestasjonstante litt på skuldra, sendte henne ned i TV-go'stolen og bestemte meg for å 'åpne' min nye bok med en side totalt uten mening! Og hva passer vel bedre til nettopp det enn 'blås i det'-teknikken? *smile*


Jeg blandet ut litt maling i vann (og endte opp med en skrekkelig tynn suppe... Men da har jeg lært det til neste gang...) og begynte å lete etter sugerør. Hah... ikke et eneste sugerør i hele huset! Men, da kan man snurre en papirbit og bruke den som sugerør, eller bruke en tråsnelle. Begge deler funker - selv om det er lett å svime av fordi det krever litt mer blåsing...


Jeg valgte grønt, en farge jeg nesten aldri bruker når jeg maler. Men jeg skulle jo lage noe totalt uten mening, så da funker det nok! Og så splættet jeg i vei på siden, og begynte å blåse. Fikk skikkelig barneskolefeeling *mimresmil* Og for å lage litt mer spenning på siden, splættet jeg litt svart også. Og nå ligger siden til tørk.

Fortsettelse følger nok...
1 kommentar:

Anita Thorsen sa...

Hi hi... Det er så morsomt å lese det du skriver for du skriver så LEVENDE. Jeg ser det for meg der du sitter og blåser i en tråsnelle og nesten svimer av :) Gleder meg til fortsettelsen :)

Klem