lørdag 30. august 2008

Stjernemønster

Den aller første 'greia' jeg vil vise dere, er en helt enkel sak. Jeg har rett og slett brukt en haug med restepapirbiter som jeg har skåret i trekanter og lagt et mønster av. Det jeg viser her nå, er bare bakgrunnen til AJ-siden min. Det kommer bilde av den ferdige siden min senere i uka :)

Ok, ready for take off?

Aller først har jeg valgt å kle hele siden min med dobbeltsidig limark, rett og slett fordi jeg er for lat til å ta lim på hver enkelt bit. Med limark er det bare å trykke papirbiten ned på arket og vips, så er det fastmontert. Men har du ikke limark, så bruker du bare vanlig lim. No problem!
Når jeg legger mosaikk, syns jeg det er greit å ha ett eller annet å starte med, enten det er et motiv eller en senter-figur. Her ble det vips en sirkel. Dytta ned heeeelt målbevisst sånn cirka midt på arket *fnis*
Linjal og skjærekniv er utrolig kjekt. Så nå er det bare å kutte til litt spisse trekanter i forskjellig papir.
Så er jeg igang med å lage et slags stjernemønster... (Jeg oppdaget litt for seint at det kanskje hadde gjort leggingen litt enklere om jeg hadde lagt alle bitene med spissen inn mot sirkelen... Så vet dere det...)
Tiddelitu - her går'e unna...!
Og plutselig er det fullt, med haugevis av biter som stikker på utsida av siden... hvis det stresser deg, så er det ikke verre enn at du tar en saks og klipper bort det som er på utsida... :)
Sånn, da har jeg en fiks ferdig bakgrunn i AJ'n min - klar til å dekoreres!

3 kommentarer:

SOLBLOMST, sa...

Stilig! :)

Cathrine sa...

Åååh, så kuuuult!! :D:D

Marianne Hope sa...

Dette ble utrolig kult. Håper det er greit at jeg prøver meg på denne teknikken til en scrapbook bakgrunn en gang.