fredag 3. oktober 2008

Aluminiumsfolie 1 - Aluminium foil 1

Juuhuu! Jeg har laget min første side med aluminiumsfolie og jeg gleder meg villt til å lage flere, for dette var moro! Så enkelt - og så effektfullt! Først malte jeg - as usual - siden min med hvit gesso. Yes! I've made my first page using alu foil and I can't wait to make some more! Love it! So easy - and so impressive! First I painted my page with white gesso (as usual *lol*).

Så tok jeg på litt Gel Medium på de områdene jeg planla å ha folie. (Hvis du ikke har Gel medium, kan du bruke en annen type lim. Det går fint...) Then I added some Gel Medium to my page, on the spots I planned to glue on the foil. (If you don't have Gel medium, you can use regular glue. No problem...)
Så river du noen foliestriper. Then rip some stripes of foil.
Og lim så bitene på siden din. Ikke bry deg meg å glatte ut folien. And glue them on to your page. Don't bother to smooth out the foil.
Nok en gang har jeg fargelagt siden min med fettfarger. Jeg lot et område forbli hvitt, sånn i tilfelle jeg skulle finne på å skrive noe... det er jo omtrent håpløst å skrive oppå fettfarge... I've - once again - used my wax crayons to color my page. I left a spot hvite, in case I wanted to write something... It's almost impossible to write on waxed paper...
Jeg fant et sitat som passet perfekt og limte det inni ramma. Fiks ferdig! Så enkelt - og så effektfullt, ikke sant? Jeg digger dette! I found a perfect quote that I printed out and glued into my frame. Finito :) So easy - and yet so impressive, right? Love it!
Og i morra skal vi leke med blekk... And tomorrow we're going to play with ink :)

8 kommentarer:

{ Kristina } sa...

Kjempestilig! :)

Gladie sa...

Knallstilig! Gleder meg til å komme hjem og teste ut :)

Audrey sa...

Looks great! I'm gonna try this tommorow!

Apple sa...

I love your blog. You are so creative with your different challenges!!! :)

Anita Thorsen sa...

Så stilig :)
Og jeg som sto med aluminiumsfolie i hånden på butikken i dag, men så ble den lagt fint på plass igjen for den hadde jeg egentlig ikke bruk for...
Men jeg har metalltape :)

Gro sa...

Spennende med aluminiumsfolie! Har liksom aldri tenkt over muligheten før...Her er mitt første forsøk...

Audrey sa...

Hi, my entry is on my blog!

Gladie sa...

Hihi, dette var kjempegøy!

Her er min første side. :)