mandag 17. november 2008

Beklager - I'm sorry

Det er vel noen ganger sånn at livet går litt andre veier enn vi hadde planlagt eller håpet på... Og jeg hadde jo både planlagt og tenkt å gi dere en ny utfordring sist fredag, men jeg må dessverre legge #Fredagsutfordringen litt på is for en stund. Jeg er nødt til å bruke tiden og kreftene mine på noen personlige greier nå. Det betyr ikke nødvendigvis at jeg ikke kommer til å lage AJ-sider, men det betyr at jeg ikke kommer til å poste de faste, daglige postene mine her. Jeg kommer bare til å legge ut ting her når jeg har noe jeg kan vise frem. Jeg beklager dette, men akkurat nå er det bare det jeg kan klare. Forhåpentligvis er jeg tilbake igjen snart - sterkere og klar for nye runder :) I guess sometimes life takes turns we neither did plan or wished for... And I both planned and wished to give you a new challenge last Friday, but I'm so sorry to say that I have to lay the challenges on ice for a while. I need to spend my time & energy on private issues for a while. That doesn't nessessarily mean that I won't be making any AJ pages, but it does mean that I have to skip the regular daily posts and just post when it feels right and when I have something to show off. I'm sorry about this. But it's all I can manage at this time. Hopefully I'll be back soon - stronger and fit for fight :)

15 kommentarer:

Berit sa...

KLEM

Torill sa...

Stå på, og konsentrer deg om viktige ting i livet:-) Lytt til deg selv også!!!
klem

Siv sa...

Så trist, men forstår jo at den virkelig verden må prioriteres. Har ventet spent på å se noe nytt fra deg, og håper du snart for sjangs til å legge noe ut, men ingen hast.

Og foresten, glemte nok å sende returkonvolutt og adressen min sammen med ATCene, har du noe mail så kan vi gjøre opp *ops*

Benedicte sa...

Ta vare på deg selv!!

Jeg gjorde en bitteliten stor flause på fredag. Skulle sende ATC'ene til deg fra Gardermoen før jeg reiste til Stockholm, men hva lå i vesken min da jeg landet på Arlanda??... Jo konvolutten til deg og en med ATC'er til en annen swapp. Jeg kan bare skylde på at det var armer og bein og tidlig fredag morgen, og at jeg har koffeinforbud for tiden :-S Jeg kom hjem nå i kveld, og har vært ute og lagt dem i postkassen nå, så de går fra Oslo i morgen.

Klem

Gunn (Merete) sa...

Hei.
Noen ganger skal man prioritere seg selv og det som er viktig for deg. Der er du nå, og det er greit. Vi venter på deg.
Når livet bare er, må vi prøve å være der som best vi kan. Du hører fra deg når du er klar.Ta vare på deg selv nå. Tenker på deg og sender deg varme tanker og en god klem.

LaY hOoN sa...

No worry.
Do take care.
Hope to see you back.

Apple sa...

I hope everything is okay. We will be waiting here for you. :)

Gladie sa...

Godt at du vet å prioritere det som er viktig her i verden - tenker på deg og ønsker deg det beste. Stor klem. :)

aase sa...

En stor klem til deg Åshild!!!

Pauline sa...

Ta vare på deg selv, du er det viktigste!!

Mariannes Kort og Stempling sa...

Ta vare på deg selv Åshild ;-) Klem fra Marianne

Linn sa...

Kjære deg.
Noen ganger må du også ta en time out. :) Ta vare på deg selv.
Klem

Annie Skogheim sa...

God tur til studieuke. Håper du koser deg :)

Siv sa...

Jeg finner ikke mailadressen din, min er niraksiv@hotmail.com Mailer du så jeg får sent adressen og vi får ordnet opp?

Ingrid sa...

Hello Ashild,

I am sorry to hear that you are not well at the moment. I would like to wish you lots of strength, engergy and love to overcome this 'phase'.

Nevertheless, I would like to give you the Kreativ Blogger Award, because your blog is absolutely one of my favorites. Please Look on my blog for more details (post of Nov. 23). I will continue to check out your blog to see wether you are well again.

All the best,
Ingrid (from Amsterdam)