søndag 2. november 2008

Shabby Chic - dag 2

Da har jeg laget forsiden på boken min :) Men den satt langt inne! Jeg tror jeg er litt for firkanta i huet for når jeg prøver å plassere ting asymmetrisk, så får jeg vont i hjertet! Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har flyttet rundt på de forskjellige delene... Men, jeg liker den slik den ble :) I've made the cover for my AJ :) But I struggled! I think I'm a bit too 'sqared' in my head, and when I try to place the embellishment on non-symetric places, my heart aches! I don't know how many times I've moved the different pieces 'round & 'round... But I like the way it all turned out in the end :)


Jeg har gitt boka tittelen "Hva er min tone". De siste ukene har jeg litt for ofte kjent på følelsen av meningsløshet, både i forhold til meg selv, det jeg gjør og i forhold til ting rundt meg. Det kjennes som om jeg har mistet meg selv, mistet stemmen min, tonen min. Og jeg klarer ikke engang å huske hvordan den var når den var en del av meg. Så, jeg har tenkt å bruke denne Art Journalen til å fokusere på store, eksistensielle ting som hvem er jeg, hvorfor er jeg, hvor er jeg, hvor skal jeg, hva skal jeg gjøre... I det hele tatt, spørsmål som kan hjelpe meg å finne min tone. For jeg vet den er der inne i meg, ett eller annet sted... :) My AJ got the heading: "What is my tune (voice?)". The last couple of weeks I've been fighting with the feeling of beeing a meaningless person living a meaningless life. Some days it feels like I've lost myself, lost my tune, my voice. And I don't even remember how it sounded when it was a part of me. So, I'm going to use this AJ to focus on big questions like who am I, why am I, where shall I go, What shall I do... All in order to revive my tune. Because I know it's in me, somewhere... :)

9 kommentarer:

Anne Kristine sa...

Ååå så flott dette blir Åshild!
Kjempelekker forside.
Jeg har bare fått sydd sammen.Ikke vært i form i helgen. Men håper jeg får startet på forsiden i morgen:o)
God natt til deg :o)

Gunn (Merete) sa...

Denne forsiden var utrolig lekker. Jeg fikk lyst å prøve meg på dette jeg også, men jeg må innse at tiden ikke strekker til.
Jeg håper og ønsker av hele mitt hjerte at du finner tilbake til tonen din. Det er så slitsomt å ha forlagt den, spesielt når man ikke husker hvor...

Audrey sa...

Beautiful AJ and I hope you'll find yourself back very soon! I know you're having a hard time now. I'm fighting my burn out for almost a year now, I feel so much better already but I'm not there still.

Mariannes Kort og Stempling sa...

Kjempe flott Åshild ;-) Flott at vi er flere norske som tar samme kurset.. Klem fra Marianne

Torill sa...

Så nydelig denne forsiden ble!!! Håper virkelig du finner tonen din igjen - jeg vet at den er skikkelig flott og unik!!!
klem klem klem

Catharina Maria sa...

I love your AJ page and I hope it will be going better with you .
Love Catharina / Rini

Synnøve Olava sa...

Kjempefin forside til AJ din..., og jeg syns teamet ditt er både alvorlig og spennende på en gang...

Akkurat det temaet hadde vært noe for meg også, men jeg har ikke overskudd til å gyve løs på en sånn AJ nå..., men jeg gleder meg veldig til å følge din AJ reise...

Ønsker deg en fortsatt fin og kreativ dag!

xoxo

david santos sa...

Well, well, well!
I love your creations!!! Excellent posting! Nice crad and pretty colours!!! Congratulations!!!!

Siv sa...

Nydelig, du lager jo bare så mye vakkert. Må snart prøve meg på noe av det du legger ut.