mandag 14. april 2008

Mine faderitter 2 + litt drodling

Ok, da er det tid for utfordringen til side 2 i AJ'en din:

Utfordring nr. 2:
Mitt favorittstempel.
- finn frem det stempelet som virkelig er din favoritt for tiden og lag en side med det i fokus. Og hvorfor bruker du nettopp dette stempelet så mye? Pga. motivet? Anvendeligheten? Stilen?

Ekstrautfordring:
- skriv minst 6 ord for hånd.

Lykke til, damer! Gleder meg til å se hva dere lager ut av dette :)

...

I går kveld prøvde jeg meg på noe jeg aldri har gjort før, men som jeg har hatt lyst til lenge: Å drodle en hel A4-side! Jeg tok en side i den ene AJ'en min, fant frem noen sorte penner, en linjal, akvarellblyanter og en vannpensel og satte meg i sofaen foran TV'n. Kjekk måte å være litt sosial på også, forresten - og samtidig få gjort noe kreativt :) Jeg begynte med å tegne noen hjerter og en tekstlinje, og så fylle opp litt her og der med diverse streker og mønster:


Det gikk litt trått i starten, for jeg kom liksom ikke på så mange forskjellige mønstre. Men så sluttet jeg å tenke (rett og slett fordi det faktisk kom noe interessant på TV, tror jeg...) og da løsnet det. Og vips så var siden fyllt:

Neste trinn var å fargelegge mønsteret. Jeg brukte akvarellblyanter først, og gikk over med vannpensel etterpå. Lettvindt og greit:

I ettertid ser jeg at jeg nok liker den sort-hvite varianten best. Uansett en morsom greie å gjøre, og jeg utfordrer gjerne deg også til å gjøre det samme!

3 kommentarer:

Åshild Ruud sa...

Her er min side med mitt favorittstempel:
http://aashildreise.blogspot.com/2008/04/mine-faderitter-2.html

Ha en fin mandag :)

Wenche sa...

Dette er så morsomt! Tusen takk for at du har laget denne bloggen Åshild og takk for supre utfordringer!

Her er mitt bidrag!

Ditte sa...

Her er mitt favoritt stempel: http://dittesverden.blogspot.com/2008/04/mine-favoritter-2.html

Og Åshild: tusen takk for initsiativet. Dette er utfordrende og morsomt!