tirsdag 13. mai 2008

En liten idé, bare... Just an idea...

Jeg satt her og kikket på Mandala-bildene, og kjente at jeg faktisk ble litt skremt. For alle eksemplene var så avanserte! Sånne som neste krever at man er god til å tegne... og det er absolutt noe ikke alle av oss føler... Men istedenfor å la oss stoppe av det, kom jeg til å tenke på at det finnes jo sykt masse lekkert pyntepapir, og en haug med stilige utstansere/dies. Så - hvorfor ikke gå løs på pyntepapiret med puncher/tenger og lag Mantalaen din med utstansede figurer? Det må jo bli knallstilig!


Noen som vil teste? :)


I was looking at the pictures of the Mantala circles and suddenly I felt scared! All of the samples were so complicated... And most of them kind of demanded a talent for drawing/painting. And I know we are many who don't feel comfortable with a pensil or pen in our hand... But instead of backing out, I got a great idea: We're surrounded with tons of beautiful paper and so many different punches/dies. Why not make your Mandala out of diecuts/punched pieces? It'll look fantastic!


Anyone who wants to try? :)

1 kommentar:

Torunns- fristed sa...

Hei Åshild
nå har jeg laget min egen mandala.
Slett ikke verst, siden jeg kjente på prestasjonsangsten da jeg begynte. Men jeg pustet dypt og begynte å tegne, og alt kom liksom av seg elv, så selv om det ikke ble de mest kreative og flotte mønstrene, så var det noe som jeg selv gjorde ut i fra mitt eget ståsted. Egentlig litt stolt av det ! Og jeg sier det igjen: dette er en kjempefin blogg, som iallefall gir meg endel annerledes utfordringer. Stå på