tirsdag 27. mai 2008

Noen ord, bare... Just a few words...

Jeg hadde bare så lyst til å si tusen takk for at du er innom denne bloggen. Jeg har brukt endel tid på å lure på om det virkelig er bruk for en blogg som denne... En ren Art Journal-blogg. Men den siste uka har jeg fått både fine kommentarer og gode mailer om bloggen, og det gir meg litt større trygghet i å fortsette med den :) Men - jeg vil veldig gjerne vite følgende: Er det spesielle temaer, ting, teknikker, stiler osv. du vil at jeg skal vise frem her? Og hva med utfordringene? Hva slags utfordringer ønsker du? Og hvor ofte? Og hva slags inspirasjon er du på jakt etter? Blir det kjedelig at jeg bruker så mye av mine egne greier som illustrasjoner? Jeg hadde virkelig satt stor pris på om du kunne gitt meg en tilbakemelding på dette, enten her i bloggen eller på mail (aashild.ruud'at'gmail.com).

Og så til spørsmålet som en av dere stilte: Jeg bruker stort sett bare akvarellpapir til sidene mine. Tykk, 300 grams akvarellpapir. Det tåler både vannsøl, maling, blekk, spraye-ting... Passer meg perfekt :)

I just want to thank you for visiting this blog. I've been wondering about this blog - if it's needed, if you know what I mean... But the last week I've got so many nice comments and mails about the blog, and it really encourage me to keep blogging :) But - I really like to know: Are there special things, themes, techniques, styles etc. that you want me to show you? And what about the challenges? What kind of challenges? And how often? And what kind of inspiration do you look for? Is it boring that I'm just using my own art to illustrate? Please let me know what you're thinking - either leave it here as a comment, or send me an email (aashild.ruud'at'gmail.com).

And as an answer to the question asked: I use water paint paper when I make my AJ pages. Heavy paper (300 gr.). This paper can handle a lot of water, paint, spray, ink... Suits me perfect :)

2 kommentarer:

Karin sa...

Ja Åshild du kender jo min mening om denne blog. For mig er den kanon som den er :-) Det er den første der bliver tjekket hver dag.
Jeg er meget glad for dine "to do" fotos af teknikkerne. I øjeblikket er det nok for mig. Jeg overkommer ikke at deltage i udfordringer for tiden, men på et tidspunkt skal det hele prøves af.
Det er også fint med de materialer du bruger... det er stadig nyt for mig.
Jeg ville blive godt ked af det hvis du stopper bloggen her. Endnu en gang tak til dig ;-)

Tine sa...

Jeg sjekker begge blogene dine daglig (noen ganger opp til flere ganger per dag), og jeg synes de er utrolig flotte begge to.

Art journaling er kjempe spennende, og jeg ser jo at jeg egentlig har drevet mye med det før, i forbindelse med maleriene mine, men jeg har aldri vært bevisst på det, slik som jeg kommer til å være neste gang jeg gjør det. Og, når det blir sommerferie, jeg får flyttet og ting roer seg litt kommer jeg garantert til å lage meg en artjournaling bok. Jeg gleder meg.

Tusen takk for inspirasjonen!