lørdag 19. juli 2008

Min løsning på utfordring #1Da er min side klar. Den ble litt mer kaotisk enn planlagt, men så ble den ganske så retro isteden, og det er greit. Det som skjer, det skjer :)

En enkel Trinn for trinn også:

1. Dypp enden på en dorull i flytende sort maling og lag sirkler på arket.
2. La det tørke..... (Dette er det kjipeste jeg vet... sånn venting, mener jeg... *fnis*)
3. Først hadde jeg tenkt å fargelegge med fettstifter, men siden jeg har tenkt å skrive inni sirklene, så er det ingen god løsning. Det er helt håpløst å skrive oppå fettfargede områder... Så, derfor blir det fargelegging med Distress Ink. Fargelegg inni alle sirklene.
4. Jeg må jo følge utfordringen og bruke mange farger :)
5. Siden temaet er sirkler, har jeg funnet frem endel sitater om nettopp sirkler. De er skrevet inn i noen av sirklene, mens de andre er fyllt med enten enkeltord eller drodling.
6. Rundt de store sirklene har jeg tegnet inn små sirkler. Temmelig kaotisk, egentlig... :)
7. Og så trodde jeg det ville bli litt 'roligere' å se på om jeg malte det i en litt mørk farge... Men det ble bare kjipt å se på *stønn*.
8. Men da er det bare å finne frem Super-verktøyet mitt: den hvite pennen! Og vips, så ble siden ganske leken og kul likevel.
9. Jeg har en forkjærlighet for å 'ramme' inn sidene mine, og da er denne varianten en slager: tegne langs kanten med en sort fettfarge, for så å gni det utover med fingeren.

Vel, dette var min variant. Nå gleder jeg meg til å se din :)

5 kommentarer:

banglamarie sa...

Så lekker sirkelsiden din ble :)
Skal gruble ut en ide i løpet av noen dager, håper jeg rekker det innen torsdag!

ønsker deg en god uke :)

Torunns- fristed sa...

Hærlig Åshild
Ble faktisk i godt humør av denne siden din, har ikke fått begynt på min ennå, men den kverner i hodet, håper å få den ned på papir i morra

Ha en fortsatt flott helg :)

Anne May sa...

Hei!
Mange artige ideer du har og masse flott.Likte godt disse ringene og denne fremgangs måten med doruller.Dette må jeg prøve.

elin sa...

Så utrolig flott! Likte denne med alle sirklene så godt - herlige farger.

Tine sa...

Alle aj-sidene dine er flotte, men denne var jo bare helt fantastisk!