lørdag 23. august 2008

Mer blåsing fra meg

Jeg blandet opp litt mer farge, og denne gangen tok jeg den tykk og god. Og - nope - det blir ikke spesielt bra da heller...! Det er dessverre den gyldne middelvei som duger best her. Men fargen ble fin, ikke sant? Og her har jeg prøvd å blåse litt mer strukturert (selv om det ikke akkurat ser slik ut *knise*...). Den store klædden hadde jeg tenkt å blåse som en stjerne, men blås-i-det-teknikken er ikke så enkel som man skulle tro... I all fall ikke om du ønsker å ha kontroll... Så stjerne kan det vel neppe kalles...
Men de små splættene på den andre siden så jeg jo plutselig at var helt fantastiske blomster! De trengte bare noen sorte detaljer og vips, så har jeg verdens flotteste blomstereng!
For å dempe den svære klædden litt, har jeg malt over den med et tynt lag med hvit maling. Og så er det den hersens tørkinga... igjen... jeg er sååå dårlig på det, asså. Vel, omsider (*hihi* etter å nesten ha satt fyr på hele boka med litt vel ivrig varmepistolblåsing...) så kunne jeg tegne ramma og lime inn teksten. Syns dette sitatet jeg fant på nettet var så flott.
Nærbilde av teksten: Noe av teksten er printet ut, resten er skrevet med klistremerkebokstaver - en av de mest geniale oppfinnelsene jeg vet om! Tror ikke jeg noen gang får nok alfa-stickers...
Og til slutt et bilde av de nydelige blomstene mine:
Tiddelituu :)

7 kommentarer:

Gunn (Merete) sa...

Denne likte jeg veldig godt. Blomstene er bare helt skjønne.
Du er så god på å se det som ligger gjemt i kunstverkene dine og få det frem.
Det er så veldig Huna... (som betyr skjult eller gjemt viten)
Huna er en livsfilosofi som er vanlig i Polynesia.

Anita Thorsen sa...

Denne ble sååå lekker. Enig med Gunn at du er så god på å se det som ikke alle andre ser.

Gladie sa...

Tusen takk for introduksjon til en spennende gren av hobbyen. Artig å lese om prossessen, ikke minst å faktisk se at et "mislykka" splæsh plutselig kan bli den lekreste kunst. Jeg har problemer med tålmodigheten (tørketid), og synes det var inspirerende at du som lager så lekre ting også får sånne blowoffs ;) Nå skal jeg bare lete etter den riktige boka... så kanskje ... :)

ElinA sa...

Kjempestilige blåse sider Åshild! Fikk lyst til å prøve jeg også, får se om jeg rekker det i løpet av dagen/kvelden. :-)

Scrappelise sa...

Megastilig Åshild! De blomstene dine er utrolig kule ! :)

Aakre sa...

wow! så artig! digger blomstene dine altså :) kreativ dagboka ja...hmmm...ser artig ut det :)flott blogg du har, og fin presentasjon på scrappehuset :)

catharinas-love sa...

Wow I will try this to !!!!
Rini