lørdag 23. august 2008

Se her, a!

Jeg fikk en henvendelse fra ScrappeHuset om å skrive litt om denne bloggen min, og se hvor flott de har presentert det i bloggen sin! Tusen takk til dere :)

Jeg håper og krysser alt jeg har av kryssable legemsdeler for at det nå vil være enda flere som har lyst til å prøve seg med Art Journaling!

Og - jommen tror jeg at jeg deler ut en RAK til dere som hiver dere med på "Blås i det"-utfordringen! Scrappehuset har satt frist til 6. september, så jeg hiver meg på den, jeg :) Lag et bidrag til utfordringen og legg igjen en kommentar her (evt. send mail til meg), så er du med i trekningen.

Juuhuu :)

14 kommentarer:

Berit sa...

Wow, sier jeg bare!! Sååå utrolig kul blogg! Har hørt om AJ, men aldri laget min egen. Ble kjempeinspirert av bloggen din og vurderer sterkt å lage mine egen AJ til å teste ut litt teknikker og til å utfordre meg selv litt.
Har ikke sett bloggen før, så jeg har masse å kose meg med og lese gjennom i kveld :)
Flott artikkel på Scrappehuset som videre førte meg inn hit :)

ruffa sa...

For en utrolig flott artikkel. Og dette har jeg hatt lyst til en liten stund - en uke eller sånn - og jammen i meg skal jeg prøve nå.

Tuuusen takk for en suuuper artikkel.

ARTklem fra Renee / ruffa
ScrappeHuset

Hildegunn sa...

Utrolig kul artikkel du har skrevet, flott at du deler dine kunnskaper og kreative evner med oss!

Beate sa...

Hva slags bok burde man egentlig ha til dette?

Åshild Ruud sa...

Så moro at dere ble inspirerte! :) Det kan jeg like!

Beate: Du kan bruke en gammel bok som du bare maler/tegner/ limer rett inn i, du kan kjøpe en Moleskine-bok, som de 'proffe' bruker eller du kan lage din egen variant med f.eks akvarellpapir til sider og binde den inn med Bind It...

Jeg liker at boka er litt stor, sånn at jeg ikke må pirke så mye når jeg lager noe. Jeg har brukt A4-bøker, og nå har jeg en som er litt mindre. Selv liker jeg definitivt best å bruke gamle bøker. Men, det er nok litt smaken som baken, dette... :)

Smuti sa...

Har nok aldri før kjent en slik inspirasjon strømme på etter å ha lest en artikkel. Dette var så nytt og spennende ihvertfall for meg. Og når jeg så kom videre til bloggen din, ja da ga jeg meg helt over - for så mye flott, kreativt og inspirerende wow!!
Og de sidene med alle bildene av dine sider, ja der kan jeg bli en stund. Nå har jeg fryktelig lyst til å prøve meg på dette. Tusen takk!

Beate sa...

her er mitt forsøk

Man begynner vel med å "kopiere" litt før man tør å gå egne veier. :) Jeg er iallefall superinspirert av dette og skal kjøpe meg en bok på tirsdag. *hehe*

Anita Thorsen sa...

Kjempebra artikkel du har skrevet. Så bra å sette fokus på AJ for det er jo så gøy. Og takket være deg har jeg kastet prestasjonsangstanta og begynt med AJ selv. Jeg ligger riktignok litt etter men setter stor pris på utfordringene dine til å komme igang. Tuuusen takk:)

Klem

Benedicte sa...

Supermasse gratulerer med masse ros og skryt! Det fortjener du så inderlig!! Du er så flink til å inspirere og pirre nysgjerrigheten og trigge meg til å prøve og gjøre ting jegikke trodde jeg ikke skulle gjøre noe mer etter endt barneskolde for snart 20 år siden :-) Og det er så MORO!! Syntes klipp og lim var pyton på skolen, og nå... Det er super stas!! All honør og en kjempestor fjær i hatten til deg som deler av deg selv og kunnskapen din med oss!!

Stor klem

Anonym sa...

Her er mitt bidrag til utfordringen din, Åshild! Det ble ikke akkurat det du var ute etter, tror jeg, men vil jo vise frem fordet :)


Og for en flott artikkel!!

Hilsen Cathrine!

Cecilie sa...

Jøjje meg... WOW!! Ja, du kan virkelig kunsten å inspirere - for makan til flotte kreasjoner!!! Nå fikk jeg skikkelig lyst til å prøve meg på et slikt blåsebilde :)

Tusen takk for flott artikkel - og for en herlig inspirasjonsblogg!!

Smuti sa...

Her er mitt forsøk.
Dette var sååå morsomt. Kosa meg skikkelig altså.

Gladie sa...

Tusen takk for fantastisk inspirasjon og supre artikler og tips, dette var virkelig kjekt! Jeg fant en linjert bok nederst i skuffa og har laga min første Kreativ Dagbok-side - og faktisk også et Kreativt Møtereferat *fnis* Det siste var nok helst underbevisst mens jeg skanna den kjedelige jobbdiskusjonen rundt meg med et halvt øre for å fange opp mulige refererbare konklusjoner ;) Jeg skal i alle fall følge med her fremover - og så skal jeg holde utkikk etter en bedre egnet bok senere. Tusen takk til deg og dine fantastiske artisterier :)

schnuppa sa...

Min ligger her www.schnuppasscrappekrok.blogspot.com :) Bedre sent enn aldri;) Har ikke fått med meg denne bloggen før nå, kjempeflott omtale hos scrappehuset:)