lørdag 20. september 2008

Lister - favorittartister

Jeg fikk faktisk laget sidene mine i går, men så streika PC'n... derfor starter jeg dagen i dag med gårsdagens sider. Jeg bestemte meg for å lage en side basert på firkanter. Jeg printet ut firkanta bilder av artistene, malte firkanta områder rundt dem, og brukte til slutt fettfargene til å tegne flere firkanter. Teksten er skrevet på PC og printet ut. I managed to make my pages yesterday (laaaate.... *lol*), but my computer had a bad day. So, I'll start this day with showing you the pages I made. This time I wanted to make a page based on squares. I printed out squared pictures of the artists, painted squared yellow areas 'round the pics, and finally used my crayons to draw more squares. The text is written on the computer and printed out.
Idag er det bøker og rammer som står på tapetet... Jeg legger ut sidene mine når de er ferdige :) Today it's time for books and frames... I'll be back :)

6 kommentarer:

Mieke sa...

Love it!!!Today I will begin my own art journal !!YES!!!

schnuppa sa...

Utrolig bra utfordring da!:D Og siden din ble bare knallflott:) Skal få laget noen sider nå jeg og kjenner jeg;)

LaY hOoN sa...

Secret Garden is also my favourite album too :)

Audrey sa...

Hi, my entry is on my blog!

Gro sa...

Ligger litt etter men er i gang:) Her er siden med
mine favorittartister

Gunn (Merete) sa...

Denne ble knallfin. Jeg tror ikke jeg har tid å være med på denne runden nå. Jeg reiser sørover til uka, skal hjelpe søsteren min, for babyen kommer snart. Da blir det lite hobbylering tenker jeg. Får sikkert abstinenser, men av og til er det andre prioriteringer som er viktigere.. Men jeg kommer til å kikke innom her ofte, bare så det er sagt.