mandag 22. september 2008

Ny liste - 6 viktige ord (6 words)

Endelig ble det tid og inspirasjon til å lage et par sider igjen... Jeg fant ut at jeg ville ta dagens utfordring - ord som betyr noe spesielt for meg. Jeg har prøvd å få siden i vintagestil, men er jommen ikke sikker på hvor vellykket det ble *flire* Ja, ja, jeg har iallfall svertet kantene... Finally I found some time and inspiration to make a couple of pages in my AJ. I decided to make today's challenge - a list of words that mean something special for me. I've tried to make the page look like vintage, but I'm not sure that I succeded *lol* But I did use ink to alter the edges! That's something, right?

På tide med en trinn-for-trinn... Time for a tutorial...

Mal sidene lysrosa. Paint the pages in pink pastel.
Find et par bilder eller mønsterark du ønsker å bruke på siden din, og lim dem på. Find some pictures or patterned paper you want to use on your pages and glue the stuff to your page.
Ram inn sidene dine ved å bruke biter av pyntepapir. Husk å ta blekk på kantene *flire* Og ikke lim bitene fast ennå... Frame the page by using paper scraps. Remeber to ink the edges *lol* And don't glue on the pieces yet...
Finn flere tingogtang til å fylle opp sidene dine. Lim dem på. Find more stuff to fill up the pages. Glue them on.
Bruk så litt hvit maling til å dempe bildene sånn at det blir enklere å skrive på dem senere. Then use white paint to soften the pictures. It'll make it easier to write on later.
Lim på rammebitene. Glue on the frame pieces.
Jeg har en hel haug med bokstavklistremerker - og jeg digger dem stort! I have a bunch of alpha stickers - and I love'em!
Bruk klistremerkene til å skrive ordene du har valgt deg. Jeg har skrevet dem i rammebitene. Use the stickers to write the words you've chosen. I've written them on the frame pieces. My words are creativity, music, homour, courage, vulnerable, nearness (to be close to someone).
Detaljbilde. Detail...
Bruk en sort tusj til å markere rammen. Use a black pen to mark the frame.
Skriv noen setninger eller sitater som passer til ordene dine. Og da er siden min ferdig. Write some sentences or quotes that fit your words. My pages are finished.
Noen detaljbilder til slutt. A couple of detail pictures.


Have fun :)

7 kommentarer:

Gunn (Merete) sa...

Denne var virkelig flott. Jeg liker den litt shabby chick vintagestilen jeg. Synes du har fått den flott frem. Og Jeg har sans for håndskrifta di. Jeg skulle ønske jeg klarte å skrive med den fonten du har brukt her...for jeg synes den er så fin.

Gladie sa...

Så kul side, spennende og kreativ bruk av enkle "can do" / "jeg kan også"-teknikker - det er noe av det som er så gøy med sidene dine, å se hvor spennende det kan bli med enkle midler - det er bare å komme på det liksom. Tusen takk fvor inspirasjon!!! :)

Gunn (Merete) sa...

Satt og lekte meg litt med tegneblyant og viskelær, ble ikke noe særlig så pøsa på med fettstifter og til slutt endet jeg opp med denne siden. Er ikke helt trygg på at den ligger innenfor rammene av det du ønsket, men jeg tar sjansen.

Mine favorittord

Audrey sa...

Love your page! Mine is almost ready, totaly different!

Mieke sa...

Love it!!! Thanks for the tutorial!!

catharinas-love sa...

Love it , great colors !

Audrey sa...

Hi, my entry is on my blog!