tirsdag 13. oktober 2009

Ti-i-skuddet #1 Mitt bidrag

Here's my page for the first challenge. I had SO much fun making an AJ page again. It's been way too long since last time...!

Newspaper is glued on. I'm making my pages in on of my Altered Books...
Painting with yellow and orange - and using a coaster as a stencil for my circles.
The circles didn't turn out the way I wanted them to, so I added some purple paint.... but still circles :)
In addition to the scrap, I've added a printed photo that illustrate the theme.
I used the needle to stich a swirl.
Some funky colors - using wax crayons. And the button is placed too!
The pages before journaling. The word "glede" means "joy".
The word "sprudle" ("gush", "bobble") is written with a white pen.
"jeg blir glad når sola skinner og det er varme i lufta og jeg kan plukke bringebær i hagen eller synge en sang og dele klemmer med mennesker jeg er glad i og skrive tekster om ting som er viktig for meg og være sammen med venner eller sitte i en god stol mens jeg lytter til musikk eller leser en god bok og strekker ut en hånd mot han som sitter i stolen ved siden av eller å nyte bølgeskvulp mens jeg rusler på stranda og fuglekvitter i skogen og fantastisk mektig natur på fjellet og forsvinne langt inn i en verden full av maling og farger og bilder eller møte mennesker som helt naturlig finner en plass i hjertet mitt og sammen skape sterke øyeblikk mens jeg strekker armene mine så langt ut som jeg bare klarer for å nyte rausheten og gleden den rommer"
"I feel joyfull when the sun is shining and the air is warm and I can eat raspberry straight from the bush or sing a song and share hugs with people I love and write stories about things that are important to me and be together with friends or sit in my chair listening to music or reading a good book and stretching out a hand to the one sitting next to me or enjoying the sound of the waves on a beach and the birds singing in the wood and fabulous nature in the mountains and disappearing into a world full og paint and colors and pictures or meating people that find their place in my heart and together create great moments while I'm streching my arms as long as I can in order to embrace and enjoy the joy of embracing"
6 kommentarer:

Gunn (Merete) sa...

Nydelig Åshild. Så moro å se en AJ side fra deg igjen. Jeg ble i ordentlig godt humør av denne ja. Ble inspirert her også. Men siden du legge ut en ny utfordring her hver mandag, vil det si at vi har til søndag med å linke til deg hvis vi klarer å lage en side?
Klem Gunn :-D

Åshild sa...

Ja, hiv deg med, Gunn Merete! Det hadde vært så moro :) Og jepps, du har frem til mandag morgen til å lage bidraget ditt.

Klem

Lise Dagrun sa...

Flotte saker, Åshild! Jeg vil også være med på "Ti i skuddet"! Fant fram boksen med glansbilder, og under dagens frokost plukka jeg ut mange motiver jeg har lyst til å bruke. Kunsten blir å begrense seg til ett motiv - men jeg har en plan.... Kan hende jeg fusker litt....
Trondheimstur og Panduro i dag, kanskje finner jeg noe fint der også?
Sju kalde minusgrader her i dag, men jeg sender en varm klem til deg likevel. Ønsker deg er fin dag!

Åshild sa...

Så flott at du er med, Lise :) Gleder meg til å se hva du lager!

klem

Synnøve Olava sa...

Jeg har også lyst til å være med..., trenger litt drahjelp når det gjelder scrapping og AJ for tiden. Ser på dette som en mulighet til å prøve å komme igang igjen.
Men som du ser på bloggen min holder jeg på med mye annet hvor man får brukt det kreative inni seg.

Ønsker deg en strålende dag, Åshild... :O)

Åshild sa...

Concider yourself challenged, Synnøve :) Jeg gleder meg til å se bidraget ditt! Én side i uka fikser du glatt ;)

Klem