mandag 12. oktober 2009

10 i skuddet


Det er 10 uker igjen av året, og istedenfor å hente frem igjen 24 weeks, så velger jeg å sette i gang en ny og litt mer tidsbegrenset Art Journal-utfordring. Jeg ble sittende å leke litt over tallet 10, og det første som poppet opp var sangen ”10 små indianere”. Men det kunne kanskje blitt litt snevert å ha 10 idianerinspirerte utfordringer? Og temaet ”De 10 bud” ville nok blitt litt sært for flere av oss. Men ”10 i skuddet” klinger knakende bra i mine ører! Og når temaet allerede får det til å boble av ideer, tror jeg jeg er på rett spor.

Så – let’s rock’n roll, girls! 10 morsomme uker med 10 i skuddet ligger foran oss. Still deg inn på klin & klæs-frekvensen og hiv deg med på moroa!

Hver mandag de neste 10 ukene legger jeg ut en utfordring. For hver utfordring du er med på, får du et rødt hjerte. Når de 10 ukene er over, vil den av dere med flest hjerter få en stor AJ-collage av meg. (Er det flere med like mange hjerter, tar vi bare en loddtrekning.) Men – for all del; hensikten med utfordringene er ikke å vinne bildet! Det jeg ønsker mest av alt, er at vi blir mange som koser oss glugg ihjel med lekne utfordringer. Det er jo det AJ handler om, ikke sant?

Det magiske tallet er fortsatt 10. Og for å krampeholde på det, kommer jeg til å gi dere 10 faste ”ting og tang” som dere blir utfordret i hver uke:

Teknikk – Teksting – Farge – Former – Redskap – Tema – Papirvalg – Pynteelementer – Ord – Bilde

Er dere klare for Utfordring #1? Let’s rock’n roll!

Utfordring #1 (12.-18. oktober)
Temaet for ukens side er ”Dette gjør meg glad”. Jeg vil at du skal ha fokus på ting som får deg til å smile, ting som får gleden til å boble i deg. Et eller annet sted på siden din skal du ha med ordet ”sprudle”. Jeg vil at du skal bruke håndskrift til all teksting. Store deler av siden din skal være avispapir. Bruk maling – på en eller annen måte. Og fargen gul. Jeg vil også at du skal ha med en eller flere sirkler. Bildemotivet ditt skal være et glansbilde. Du skal bruke en eller flere knapper som pynt, og på en eller annen måte skal du bruke en synål når du lager siden din. The rest is up to you!

Hvis du har blogg, legger du bare ut bidraget ditt i bloggen og linker til det her i innlegget. Hvis du ikke har blogg, kan du sende det til meg på mail (aashild.ruud’at’gmail.com). Når du har ”levert”, kan du ta med deg hjertebildet under her inn i din egen blogg.


Da krysser jeg fingrene og håper vi blir mange hjertesamlere her i ukene frem til nyttår.

8 kommentarer:

Synnøve Olava sa...

wow...., FOR EN SPENNENDE AJ.... :O)

Gunn (Merete) sa...

Dette høres skikkelig spennende ut. Skal se om jeg kan klare å få gjort noe med denne utfordringa. Det er så lenge siden jeg har gjort noe AJ, så det er kanskje på tide.:-D
Gunn

Torill sa...

DETTE SKAL JEG VÆRE MED PÅ!!!!
KNALLkult!!
Digger det rått!

Åshild sa...

Supert, Torill :)

Torill sa...

Jeg har ikke fått ro i dag, før jeg fikk laget denne....
MÅTTE bare!

Hege sa...

Måtte jo prøve meg på denne jeg også, selv om jeg er fersk i faget AJ!
Her kan du se min side

Torunns- fristed sa...

da er jeg også med

Siv sa...

Dette må jeg prøve meg på, har tenkt så alt for lenge på å lage AJ uten å komme noe særlig på vei. Får ikke hjerte for den første her da, kommer nok til å lage etter fristen men neste skal jeg prøve å henge med på