mandag 19. oktober 2009

Utfordring #2 (19.-25. oktober)

Flott, jenter - flott! Vi er i gang! Noen av dere har allerede skaffet dere det første hjertet. Nå er det tid for å sikre seg det neste :) Og om du ikke rakk å lage noe forrige uke, kan du likevel bli med nå. Det er totalt antall hjerter som teller.

Tema for ukens side er ”Gode minner”. Jeg vil at du skal ha fokus på hendelser som av en eller annen grunn har satt varige spor, opplevelser som gjør deg varm i hjertet. Kanskje de fyller deg med latter, eller varme, eller kanskje stolthet? Det kan være opplevelser fra reiser, fest eller hverdag. Ordet ”varm” skal være med på siden din, og denne gangen vil jeg at du skal bruke klistremerker for å skrive en del av (eller hele) teksten. Jeg vil også at du bruker silkepapir. Og ukens teknikkutfordring er å bruke tegning – og for all del; glem upedagogiske lærere som forteller deg at du ikke kan tegne! Det er nemlig bare jug! Vi kan tegne! Punktum. Tegn med feil hånd om du vil – det er frigjørende med tanke på slitsomme prestasjonstanter. Bruk lilla som farge. Få også med rektangelformen på en eller annen måte. Du skal bruke et printet bilde, blomster som pynt og i tillegg skal du benytte blekk.

Let's get to work! Get messy and enjoy :)

(Og sånn for å være sikker: Om du ikke rakk #1 innen fristen, kan du selvfølgelig prøve deg på deg når du måtte ønske det. Det er bare hjertet du gikk glipp av...)


6 kommentarer:

Lise Dagrun sa...

Er i gang,og håper jeg blir ferdig i løpet av uka. Travle tider, sjø!

Torill sa...

her er min side denne uka

Så kjekt! OG jeg har tegnet:0)..med riktig hånd!

Siv sa...

Da har jeg alget en side, men ile er jammen meg ikke mye ra altså, må gå på jakt etter kamera og legge til skikkelig bilde, men nå er det søndag og siste frist så...

http://nirakvis.blogspot.com/2009/10/aj-art-journal.html

Torunns- fristed sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Torunns- fristed sa...

her er min løsning på denne ukas Ti i skuddet torunns-fristed.blogspot.com/2009/10/ti-i-skuddet-2-gode-minner.html

Hege sa...

Rakk det såvidt!
Min side